Det är inte så ”flummigt” att se inåt och lita på sig själv som det låter!

Idag matas vi med tips och råd om det mest som har att göra med hur vi ska ha ett bättre liv och ibland får man andnöd av det på grund av att det helt enkelt blir för mycket. Är det så att man inte bekänner sig till en av de traditionella världsreligionerna och inte heller är intresserad av dyrkan i allmänhet så kan det vara svårt att hitta rätt. Det är så att många har träning och kost som ”religion” medan andra har politik eller till och med musik i ett subkulturellt perspektiv som en form av religion om man tillåter att begreppet är öppet, vill säga.

Att lita på sig själv är väl kanske ett steg för ”liberalt” för vissa, men om man tänker vad det egentligen handlar om så är det ju så att man på detta sätt lär sig att tycka om sig själv, att förbättra det man kan förbättra och man kan också lättare se till att verkligen förstå vad det verkligen är man vill med livet. När allting tycks snårigt och det är för många tankar som samlas så är det också svårt att förstå sig själv och därför är det viktigt att lära sig hur man ska ”se inåt”.

Att energin lätt riktas utåt är inte så konstigt eftersom det är så att allting i samhället jobbar för att vi ska göra just det. Vi har både magasin som visar oss hur vi ska se ut, reklam som berättar för oss vad vi ska köpa och en massa andra forum där vi får reda på vad vi ska göra med oss själva och våra liv. När man lyckas få bort så mycket man kan av den påverkan detta har på oss så har man kommit långt och efter det är det bara att fortsätta att utvecklas på egen hand!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *