Förenkla din träningssituation

Hej och välkommen till Vi Gör Framtid’s första inlägg!

Vår övergripande målsättning kan ni läsa mer om här.

I detta inlägg tänkte vi ta upp några tips på hur man kan förenkla sin träningssituation.

Varför träna?

Att träna är något av de mest fundamentala och samtidigt enkla sätt att må bättre. Du stärker kroppen rent fysiskt men även psykiskt. På det psykologiska planet kan träning ge upphov till en djup tillfredsställelse. Du sätter upp mål med din träning som du sedan klarar av. Detta är grunden i att bygga sin karaktär och självkänsla.

Vidare fördelar med träning kan vara det faktum att man får en objektivt sett vackrare kropp. Så länge man inte låter det stiga över huvudet är det bara en positiv aspekt av den personliga utvecklingen.

Trots detta är det väldigt många människor som inte klarar av att träna regelbundet. Vare sig det handlar om löpning, styrketräning eller någon form av bollsport.

Vi tänkte här ge vårt bästa tips på hur man lättast får in en bra träningsrutin i livspusslet.

Träna hemma!

skivstang

En anledning till att många inte tränar är att de behöver ta sig till en specifik träningslokal. Vi fokuserar här på klassisk gymträning, vilket också är en av de enklaste och vanligaste träningsformerna idag.

För att kunna träna hemma behöver man faktiskt inte alls mycket redskap. Det allra mest givande enligt oss är en träningsbänk, skivstång och vikter. På detta sätt kan man oerhört lätt träna nästan alla övningar snabbt och enkelt i hemmet.

För att köpa en träningsbänk rekommenderar vi denna guide, för skivstång och vikter har vi själva beställt från Nordic Fighter vilka vi varmt kan rekommendera.

Låt inte tid och avstånd begränsa dig i din personliga utveckling! Klarar du inte av att ta dig till gymmet så låt gymmet komma hem till dig!

Tack för oss vi hörs snart igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *